15 Sep 2009

Lirik Lagu Nanggap Campursari - Didi Kempot

Sasi Ngarep Ayo Rabi Yo Dik Yo
Konco Konco Diulemi
Nanggap Orkes Campursari
Sedino Punjul Sewengi
Tamune Ben Seneng Ati

Mengko Yen Listrike Mati Yo Dik Yo
Nyewo Disel Opo Aki
Joget Terus Sampe Pagi
Jogetan Karo Penyanyi
Yen Wis Rampung Disangoni

Sing Nyanyi Ayu-ayu
Yen aku Mlirik Kowe Ojo Cemburu
Sing Mlirik Mung Mripatku
Ning Atiku Mung Kanggo Sliramu

Tresno Ditambah Tresno
Candakane Mestine Kuwi Roso
Roso Ditambah Roso
Candakane Mestine Kuwi Kerso
Kerso Ditambah Kerso
Candakane Mestine Kuwi Nyoto
Nyoto Ditambah Nyoto
Nyoto-nyoto Wong Loro Pancen Tresno

tag : campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin

0 comments:

Post a Comment

 

My Blog List

Term of Use

Kumpulan Lirik Lagu Campursari Copyright © 2009 Black Nero is Designed by Ipietoon for Blogger Template Gallery