14 Sep 2009

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen
Kangen E Atiku

aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
aku Tansah Ngenteni Kowe

tag : campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin

0 comments:

Post a Comment

 

My Blog List

Term of Use

Kumpulan Lirik Lagu Campursari Copyright © 2009 Black Nero is Designed by Ipietoon for Blogger Template Gallery