15 Sep 2009

Lirik Lagu Sewu Kuto - Didi Kempot

Sewo Kuto Uwis Tak Liwati
Sewu Ati Tak Takoni
Nanging Kabeh
Podo Rangerteni
Lungamu Neng Endi
Pirang Tahun aku Nggoleki
Seprene Durung Biso Nemoni

Wis Tak Coba
Nglaliake Jenengmu
Soko Atiku
Sak Tenane aku Ra Ngapusi
Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo
Lilo aku Lilo
Yo Mung Siji Dadi Panyuwunku
aku Pengin Ketemu
Sanajan Sak Kedeping Moto
Kanggo Tombo Kangen Jroning Dodo

tag : campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin

2 comments:

Gprama on 30 July 2013 10:04 said...

Lirik yang bagus.... mengingatkan perjalanan ini mas...
pokoknya trimakasih ya

Hendy Mahardhika on 7 October 2013 12:18 said...

Bagus bagus mas lagunya, isung nyuwun izin damel posting ten blog kulo nggeh mase ?

Post a Comment

 

My Blog List

Term of Use

Kumpulan Lirik Lagu Campursari Copyright © 2009 Black Nero is Designed by Ipietoon for Blogger Template Gallery