15 Sep 2009

Lirik Kangen Kowe - Didi Kempot

Sepine Ing Wengi Iki
aku Eling
Atiku Mung Tansah Eling Karo Kowe

Angin Parama Ribut
Tansah Ngelingake
aku Ora Bakal Lali Karo Kowe

aku Kangen Kowe
Esuk Awan Wengi Sore
aku Kangen Kowe
Cah Ayu aku Neng Kene
aku Kangen Kowe
Entenono Sak Tekane
aku Kangen Kowe
aku Kangen Karo Kowe

Kangen Kangen
Yang aku Kangen
Ngenteni Kowe aku Neng Kene
Eling Alismu Eling Pipimu
Ugo Eling Kuwi Ayumu Cah Ayu
Neng Kene Kangen Atiku Kangen
Mung Eling Karo Kowe Cah Ayu

tag : campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin
Lirik Lagu Selengkapnya...

Lirik Terkintil kintil - Didi Kempot

Terkintil-kintil
Cintaku Terkintil-kintil
Tresnaku Karo Kowe Ra Bakal Tak Cuil-cuil

Yayayaya
Opo Tenan Mas Mana Buktinya
aku Aku Tak Mau
Jo Ojo Kowe Mung Ngerayu

Suwer Dik
Tresnaku Ora Tak Ecer
Tenan Mung Kowe Sing Cemantel
Suwer Dik
Tresnaku Ora Tak Ecer
Nek Ra Pethuk Rasane Koyo Wong Teler

Tresno Mas Kuwi Ono Neng Dodo
Ora Cukup Mung Disawang Karo Moto
Ojo Koyo Neng Lagi Mangan Tebu Mas
Entek Legine Trus Kowe Ninggal Aku

tag : campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin
Lirik Lagu Selengkapnya...

Lirik Lagu Sewu Kuto - Didi Kempot

Sewo Kuto Uwis Tak Liwati
Sewu Ati Tak Takoni
Nanging Kabeh
Podo Rangerteni
Lungamu Neng Endi
Pirang Tahun aku Nggoleki
Seprene Durung Biso Nemoni

Wis Tak Coba
Nglaliake Jenengmu
Soko Atiku
Sak Tenane aku Ra Ngapusi
Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo
Lilo aku Lilo
Yo Mung Siji Dadi Panyuwunku
aku Pengin Ketemu
Sanajan Sak Kedeping Moto
Kanggo Tombo Kangen Jroning Dodo

tag : campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin
Lirik Lagu Selengkapnya...

Lirik Lagu Nanggap Campursari - Didi Kempot

Sasi Ngarep Ayo Rabi Yo Dik Yo
Konco Konco Diulemi
Nanggap Orkes Campursari
Sedino Punjul Sewengi
Tamune Ben Seneng Ati

Mengko Yen Listrike Mati Yo Dik Yo
Nyewo Disel Opo Aki
Joget Terus Sampe Pagi
Jogetan Karo Penyanyi
Yen Wis Rampung Disangoni

Sing Nyanyi Ayu-ayu
Yen aku Mlirik Kowe Ojo Cemburu
Sing Mlirik Mung Mripatku
Ning Atiku Mung Kanggo Sliramu

Tresno Ditambah Tresno
Candakane Mestine Kuwi Roso
Roso Ditambah Roso
Candakane Mestine Kuwi Kerso
Kerso Ditambah Kerso
Candakane Mestine Kuwi Nyoto
Nyoto Ditambah Nyoto
Nyoto-nyoto Wong Loro Pancen Tresno

tag : campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin
Lirik Lagu Selengkapnya...

14 Sep 2009

Lirik Lagu Pancen Jodo - Didi Kempot

Opo Wis Garise Yen aku Bakal Urip Karo Kowe
Sanajan Kerep Tukaran Nanging Ati Ra Nate Bubaran

Seprene Lawase Wong Loro Ugo Podho Tresnane
Benere Jare Wong Tuwo Jodo Kuwi Sing Akeh Mirip Rupane

Yen Pancen Wis Jodho Seneng Susah Ayo Disonggo Wong Loro
Sopo Ngerti Saiki Rekoso Tembe Mburi Biso Mulyo
Ojo Digatekke Sopo Wae Sing Nggunem Awake Dewe
Nek Wis Jodo Mantrane Mbah Dukun Ra Bakal Biso Medhotke

tag : campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin
Lirik Lagu Selengkapnya...

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen
Kangen E Atiku

aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
aku Tansah Ngenteni Kowe

tag : campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin
Lirik Lagu Selengkapnya...
 

My Blog List

Term of Use

Kumpulan Lirik Lagu Campursari Copyright © 2009 Black Nero is Designed by Ipietoon for Blogger Template Gallery